Navigointi:  Käyttöohjeet > Varasto >

Hinnaston muutos

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Toiminnolla ajetaan muutos tuoterekisterin myyntihintoihin. Muutos voi perustua prosensentteihin nykyisistä hinnoista tai sitten se voi olla eri hinnastojen välinen

hinnaston-muutos-menu

 

 

 

 

Tässä Muutos syötetään prosenttilukuna, ja sen vaikutus voidaan rajata vain joihinkin tuoteryhmiin, tavarantoimittajiin.ja hinnastoihin.

 

 

 

 

Tämä toiminto on tarkoitettu hinnastojen hinnan määräämiseen esim ostohinnan tai muun hinnaston avulla. Mikäli esimerkiksi halutaan että Hinnasto 2 on jossakin tuoteryhmässä 10 % halvempi kuin Hinnasto 1, valitaan kohdehinnastoksi Hinnasto 1, tuoteryhmä pudotusvalikosta, lähtöhinnaksi verollinen myyntihinta, sekä  muutokseksi 10. Muutoksen voi myös ajaa euromääräisenä, eli tällöin Hinnasto 2 olisi tietyssä tuoteryhmässä 10 euroa edullisempi kuin hinnasto 1.

Vastaavasti voidaan määritellä hinnastojen hinnat katteena verottomasta ostohinnasta (valitaan lähtöhinnaksi Veroton ostohinta). Tällöin muutos kenttään syötetään haluttu kate prosentteina tai euroina. Ohjelma laskee kyseiseen hinnastoon valitun katteen sekä lisää tämän jälkeen hintoihin Alv:n.