Navigointi:  Käyttöohjeet >

Projektilaskutus

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Valikossa on vain yksi toiminto, kulujen syöttö projektille. Projektit hallitaan rekisterit valikon kautta

 

Vihje !

Tämä toimintamalli valittiin siksi, että se mahdollistaa ohjelman asentamisen siten että käyttäjällä on vain mahdollisuus syöttää kuluja projekteille. Tällä ajateltiin tilannetta, jossa esim. suunnittelutoimiston suunnittelijoiden työasemiin on asennettu KASÖÖRI.NET kyseisillä rajoituksilla, ja suunnittelijat syöttävät asiakaslaskutukseen menevät kulut itse reaaliajassa järjestelmään. Laskuttaja, joka on siis eri henkilö, muodostaa kuluista tämän jälkeen laskun oman aikataulunsa mukaan.

 

Valikosta valitaan ensin projekti, jolle kuluja ollaan syöttämässä. Tämän jälkeen esiin saadaan kulujen syöttöikkuna.

 

 

Kulut syötetään valitsemalla vasemmalla olevasta ikkunasta kululaji, ja painamalla nappia “Vie laskutukseen”. Tämän jälkeen kulu ilmestyy oikealla puolella olevalle listalle, jossa siihen voi kirjoittaa lisätiedot kuten tekijän, määrän, päiväyksen ja tehdyn työn kuvauksen.

 

Listalla näkyy aina kunkin projektin laskuttamattomat kulut, ja niitä voi siis korjata aina siihen asti kunnes ne on laskutettu. Jos laskutukseen menee virheellisiä tunteja, tulee ne korjata syöttämällä seuraavaan laskuun korjaukset negatiivisella määrällä.