Navigointi:  Tervetuloa > Ohjelman käyttöönotto > Ohjelman asentaminen > Tuetut asennustavat >

Asennuksen poisto

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Mikäli haluat poistaa KASÖÖRI.NET ohjelmiston tietokoneeltasi, tapahtuu se Ohjauspaneelin kautta Lisää/Poista sovellus ikonista.

 

Etsi esiintulevasta listasta KASÖÖRI.NET 2009 ja paina ”Poista” nappia. Tämä poistaa ohjelman, mutta ei sen tietokantaa.

 

poista_asennus

 

Tietokanta poistetaan valitsemalla samalta listalta valinta ”Microsoft SQL Server 2005”  ja painamalla ”Poista” nappia. Mikäli työasemaan on asennettu useita SQL Server 2005 Express instansseja, kysyy asennusohjelma poistettavan instanssin nimen joka on PSSOFTWARE.

 

Lopuksi tulee vielä poistaa tietokantatiedostot. Mikäli aiot asentaa ohjelman uudelleen ja tarvitset ohjelman tekemiä varmuuskopioita, siirrä ne ensin talteen ja tämän jälkeen poista ohjelman tietokannan asennuskansio (Oletus C:\Program Files\PS Software\KASOORI.NET 2007 Tietokanta\).

 

Lisäksi ohjelman asennuksen yhteydessä tietokoneeseen asennettiin Crystal Reports runtime environment for .NET Framework 2.0 (jos sitä ei siellä jo ennestään ollut). Jos olet varma, että muut ohjelmasi eivät tätä komponenttia käytä, myös sen voi poistaa.