Navigointi:  Käyttöohjeet > Laskutus >

Karhulaskut

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Ruudulla näkyy kaikki sellaiset laskut jotka ovat erääntyneet, ja eräpäivästä on kulunut vähintään järjestelmäasetuksissa määritelty määrä päiviä. Painamalla ”Tulosta” nappia kaikki tässä listatut laskut tulostetaan varustettuna karhulaskun huomautusteksteillä. Karhulaskun tulostus voidaan merkitä automaattisesti laskun historiatietoihin.

 

karhulaskut

 

"Maksut" sarakkeessa näkyy jos laskuun on kohdistunut osasuorituksia. Listaa voi järjestellä mieleiseensä järjestykseen napsauttamalla otsikkorivejä, tulostus tapahtuu kuitenkin aina laskun numerojärjestyksessä.

 

Listalta voi poistaa laskun valitsemalla rivi hiiren oikealla näppäimellä ja valitsemalla Poista. Listalla olevan laskun voi avata valitsemalla "Avaa tämä lasku".

 

Tulostusmallissa on kaksi vaihtoehtoa, alkuperäinen laskulomake ja maksukehoitus. Maksukehoitus on käyttökelpoinen etenkin silloin kun maksuun on jo kohdistunut suorituksia, siitä puuttuu laskun sisällön tarkempi erittely mutta siinä näkyy laskuun mahdollisesti kohdistuvat osasuoritukset. Siinä on myös maksamiseen liittyvät pankkiyhteystiedot

 

Mikäli tulostettavia karhuja on useita, kannattaa kohtaan "Pysäytä tulostus ___ välein" määritellä jokin sopiva arvo, jotta tulostin ei menisi tulostustöistä jumiin.