Navigointi:  Käyttöohjeet > Rekisterit >

Tilikartta

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Ohjelmassa voi määritellä yrityksesi tilikartan (tai osan siitä), tietoja käytetään laskutus- ja kassa-aineiston tiliöintiin valmiiksi kirjanpitoa varten.

 

Mikäli tiliöintitietoja ei haluta käyttää, voi tilikartan jättää huomiotta. Tällöin tulee vain muistaa informoida kirjanpitäjää siitä että raporteilla näkyvä tiliöinti jätetään huomiotta.

 

Kassakonekäytössä tulisi kuitenkin huomioida, että kaikille maksutavoille on omat erilliset tilit. Muussa tapauksessa kassan täsmäytys ei tule onnistumaan.

 

 

Ohjelma sisältää asennuksen jäljiltä osan Netvisor-oletustilikartasta. Mikäli kirjanpitonne on järjestetty jollakin muulla järjestelmällä tulee tilikartta muokata vastaamaan omaanne.

 

Erityisesti tulee huomioida, että kirjaustavan valinta tulee tehdä harkiten. Kaikki tapahtumat kirjataan tässä määritellyllä tavalla valintahetkestä alkaen. Jos valintaa muutetaan tulee tämä huomioida tiliöintitietoja sisältäviä raportteja ajettaessa siten, ettei niitä ajeta muutosajankohdan yli. Muussa tapauksessa raporttien tiedot eivät tule täsmäämään.

 

Tilikartan voi tulostaa tilitoimistolle tarkistettavaksi.