Navigointi:  Lisälaitteet > Kuittitulostin TSP100 >

Konfigurointi ESC/POS tulostimeksi

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Tässä asennustavassa tulee käynnistää ajurin mukana asentuva virtuaalisarjaporttiohjain sekä konfiguroida ESC/POS asennus KASÖÖRI.NET ohjelman sisältä.

 

Virtuaalisarjaportin käynnistys ja konfigurointi

 

Ajurin TSP Config sivulta voidaan käynnistää apuohjelma jossa määrittely tehdään. HUOM ! Windows Vistassa tulee huomioida, että UAC:n takia koko välilehti saattaa puuttua ajurista. Suosittelemme että UAC pidetään Vistassa pois päältä. Välilehden saa näkyviin jos tulostimen ominaisuuksiin mentäessä valitaan että toimet tehdään järjestelmänvalvojana. Tarkempia ohjeita tästä saatte Windows Vistan käyttöohjeista.

 

tsp100_escpos1

 

Paina ”Launch Configuration Application” nappia.

 

tsp100_escpos2

 

Valitse ESC/POS tila

 

Valitse valikosta ”Sarjaportit” valinta, ja määrittele koneellesi vapaa virtuaalisarjaportti. Portin nimen voi keksiä itse, mutta sen tulee olla muotoa ”COMn” jossa n on jokin numero. Portti ei saa olla aiemmin käytössä. Lisäksi käynnistä sarjaporttiemulaattoripalvelu ja valitse sen käynnistyypiksi ”Automaattinen”. Suosittelemme käyttämään porttia COM5 mikäli se vain on tietokoneessanne vapaana.

 

tsp100_escpos3

 

Tämän jälkeen paina nappia ”Ota muutokset käyttöön ja poistu ajurista. Seuraavaksi konfiguroidaan ESC/POS tulostus KASÖÖRI.NET ohjelman asetuksista.

 

ESC/POS tulostuksessa kassalaatikon avauskomento lähetetään aina tulostustyön alkuun.