Navigointi:  Tervetuloa > Ohjelman käyttöönotto >

Tukipalvelut

Previous pageReturn to chapter overviewNext page
Show/Hide Hidden Text

Ohjelman rekistöidyille käyttäjille annetaan tukea Internetin tukisivujen http://www.kasoori.net kautta. Lisäksi sivuilta löytyy käyttäjäfoorumi, jossa käyttäjät voivat esittää kysymyksiä joihin muut käyttäjät ja PS Software voivat vastata. Mitään muuta tukimuotoa ei ohjelman hintaan kuulu.

 

 

Ohjelmapäivitykset

Ohjelman päivitysversiot julkaistaan aina tukisivuilla. Ohjelman lisenssin hintaan kuuluvat ns. huoltopäivitykset samaan versionumeroon (vain Build numero muuttuu). Kun ohjelmasta julkaistaan uusi versio (Major tai Minor numero muuttuu) tulee niitä varten hankkia erilliset lisenssit.

 

Ohjelmaan on mahdollista lunastaa oston yhteydessä päivityssuoja, joka on voimassa aina vuoden kerrallaan. Päivityssuojan hinta määräytyy osto- tai uusimishetken ohjelmahintojen mukaan, ja tarjoaa voimassaollessaan automaattisesti oikeuden viimeisimpien ohjelmaversioiden käyttöön. Päivityssuoja on edullisin tapa pitää ohjelma ajan tasalla.

 

Ohjelman asennuksen yhteydessä tietokoneeseen asennetaan ajastettu tehtävä, joka käy säännöllisesti tutkimassa onko ohjelmaan julkaistu päivityksiä. Tämä ominaisuus tulee konfiguroidan ohjelman asennuksen jälkeen.

 

 

 

Tukipyyntö

Jos tukifoorumilta ei löydy vastausta kysymykseen, voi tukisivuilla jättää tukipyynnön. Pyyntöön vastataan normaalisti sähköpostitse noin 4 arkipäivän kuluessa, mutta loma tms. järjestelyiden vuoksi aika voi joskus olla pidempi.

 

Etätuki

PS Software:lla on mahdollisuus antaa rajoitettua etätukea, jossa ruudunkaappausohjelmistolla otetaan asiakkaan tietokone haltuun. Tämä tukimuoto on aina maksullista ja sen käytöstä tulee aina sopia etukäteen. Tukimuoto on suunniteltu asennus- ja käyttöönottotilanteisiin, lisäksi se soveltuu koulutuskäyttöön.