Navigointi:  Tervetuloa > Ohjelman perusasetukset >

Varaston asetukset

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Ruudulla hallitaan varaston asetuksia.

 

varasto

 

Tuoterekisterissä on tuotteille mahdollista määritellä neljä eri hintaa. Tässä määritellään mitä eri hinnastojen nimet ovat. Hinnastoja voidaan määritellä asiakkaisiin jolloin tiettyyn asiakkaaseen sovelletaan tiettyä hinnastoa.

 

Suuren tuotekortiston kynnysarvolla voi säätää hakuikkunoiden toimintaa. Jos sinulla on hyvin suuri tuotekortisto, voi hakuikkunan lataaminen viedä pitkän ajan. Jos tuotteita on enemmän kuin tässä määritelty raja-arvo, muuttuu hakuikkunan toiminta siten että kun se avataan niin se on aluksi tyhjä. Tämän jälkeen kun siihen kirjoitetaan hakusanaa ja suoritetaan haku haetaan hakuun osuvat tuotteet ikkunaan.

 

Myös tällä ruudulla on mahdollista määritellä omat tuotekoodit käyttöön. Asetus on sama kuin laskutuksen perusasetuksissa.

 

Kun ohjelmassa laaditaan myyntitilaukseen perustuva lähete, tulee se erikseen vapauttaa laskutukseen. Tähän on mahdollista vaikuttaa siten että tuollaiset lähetteet vapautuvat automaattisesti laskutusjonoon. Lähete joka laaditaan kassassa tai varastossa ilman myyntitilausta vapautuu aina heti laskutusjonoon.