Navigointi:  Käyttöohjeet > Rekisterit >

Asiakkaat

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Asiakasrekisterin tarkoituksena on antaa asiakastiedot kassakoneelle ja laskutukselle nopeasti ja helposti.

 

asiakasrekisteri1

 

Asiakas voidaan hakea muokattavaksi kirjoittamalla osa asiakkaan nimestä suodata kenttään ja valitsemalla sen jälkeen muokattava asiakas ja painamalla "Muokkaa" nappia.

 

Ohjelma numeroi asiakkaat automaattisesti alkaen numerosta 1000, ohjelmassa on tehokkaat hakutoimet kaikissa paikoissa joissa asiakastietoja tarvitaan. Jos asiakkaat tuodaan ulkoisesta järjestelmästä GolfBox Connectorin tai API:n kautta, kohdassa "Ulkoinen" ilmoitetaan asiakkaan tunniste tuossa järjestelmässä.

 

asiakasrekisteri2

 

Kukin asiakas kuuluu yhteen ja vain yhteen asiakasryhmään, joten asiakasryhmät tulee olla luotuina ennen kuin asiakkaita voidaan luoda.

 

Asiakkaalle voidaan ilmoittaa alennusprosentti, jolloin ohjelma antaa asiakkaalle aina kyseisen alennuksen mikäli se on tuotteen ominaisuuksissa sallittu. Samoin asiakas voidaan liittää johonkin hinnastoon.

 

Luottorajan avulla saadaan laskuja kirjoitettaessa huomautus, jos asiakkaalla on avoimia laskuja yli luottorajan verran.

 

Jos asiakkaalle voidaan lähettää Finvoice-verkkolaskuja, ilmoitetaan tässä kohtaa asiakkaan verkkolaskuosoitteet. Jos halutaan käyttää erityistä postituspalvelua, voidaan palvelun vaatimat tiedot lisätä asiakkaalle napilla "Lisää postituspalvelun tiedot". Katso myös aiheesta oleva esimerkki.